RETOURNEREN VAN ARTIKELEN

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet tevreden bent over je bestelling en deze graag wilt terugsturen.

1: Annulering (gebruik maken van je herroepingsrecht)
Je kan na ontvangst van de bestelling deze binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden annuleren. Neem dan s.v.p. hierover contact met mij op via e-mail of telefoon (06-15840488).  Of maak gebruik van mijn herroepingsformulier  en e-mail deze naar mij door.

Na annulering hebt je nogmaals 14 dagen de tijd om de product(en) retour te sturen.

2: Geheel of gedeeltelijk terugzenden van je bestelling
2A: Wil je de gehele bestelling terugzenden?
Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de product(en) naar mij retour te sturen.
Na annulering stort ik binnen 14 dagen het gehele factuurbedrag terug op je rekening. Dit bedrag is inclusief de door jou betaalde verzendkosten bij aanschaf van de product(en).

Ik mag wachten met terugbetaling tot ik de product(en) hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

De kosten van het terugzenden van de bestelling (van jouw huis naar mij) zijn voor je eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

2B: Wil je slechts een gedeelte van de bestelling terugzenden?
Na annulering van een gedeelte van de bestelling heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de desbetreffende product(en) naar ons retour te sturen.
Na annulering van een gedeelte van de bestelling stort ik binnen 14 dagen het aankoopbedrag van de desbetreffende producten terug op je rekening.

In dit geval worden de reeds in rekening gebrachte verzendkosten niet teruggestort.

Ik mag wachten met terugbetaling tot ik de product(en) hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

De kosten van het terugzenden van de bestelling (van jouw huis naar mij) zijn voor je eigen rekening. Bij pakketpost zal dit ongeveer € 6.50 zijn en bij brievenbuspost maximaal € 4.00 aan postzegels. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

3. Je kunt de artikelen retourneren naar:
Deborah Cabau Astrocoach voor Vrouwen
Diepswal 29
9351 TB LEEK

4. Hoe snel krijg ik mijn geld teruggestort op mijn rekening?
Nadat je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht, zal ik binnen 14 dagen het verschuldigde orderbedrag terugstorten op je rekening. Ik mag wachten met terugbetaling tot ik de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Heb je nog vragen over het retourneren van je bestelling? Ik beantwoord graag je vragen. Bel (06-15840488) of e-mail mij en ik probeer je zo snel mogelijk verder te helpen.